Wat te doen

Kijk hier voor het actuele winkelaanbod en activiteiten in Voorschoten.

Praktische informatie

Parkeren met de auto

Parkeren met de fiets

Openbaar Vervoer

Pinautomaat locaties

AED locaties

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het centrum in beeld

Activiteiten

samen genieten in Voorschoten

Halloween in Voorschoten centrum

Zaterdagmiddag 29 oktober is het griezelig gezellig in het centrum van Voorschoten. Het feest begint om 12 uur en om 15:30 uur sluiten wij af met de ’n griezelig gezellige ‘trick or treat’ met alle heksen in de Schoolstraat.

Deze middag komen zo’n 30 heksen naar Voorschoten. Samen zorgen zij voor een echt Halloween gevoel. Op het Treubplein helpen heksen met het uithollen van pompoenen. Door heel het centrum delen de heksen niet alleen snoepjes uit, maar ook verrukkelijke heksensoep van Slagerij Arbouw. Ook kunnen de kinderen grabbelen in ‘n mobiele grabbelton bij de heksen. Bij het terras van de Hudson kunnen kinderen zich  laten schminken. Verderop in de Schoolstraat maakt Sandra de mooiste Halloween creaties van ballonnen. Ook lopen twee ‘prachtige Halloween dames’ op stelten door het centrum van Voorschoten. Deze steltendames zullen ook voorop lopen tijdens de ‘trick or treat’ optocht aan het einde van de middag. Dit maakt de optocht nog gaver!

Kom je zaterdag verkleed? Dan maakt de fotograaf een leuke foto van jou. De geprinte foto kun je ophalen bij MijnIdé Foto. Al deze activiteiten zijn gratis en worden je aangeboden door de ondernemers van het centrum van Voorschoten!

Jij bent er toch ook bij?