Wat te doen

Kijk hier voor het actuele winkelaanbod en activiteiten in Voorschoten.

Praktische informatie

Parkeren met de auto

Parkeren met de fiets

Openbaar Vervoer

Pinautomaat locaties

AED locaties

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het centrum in beeld

Activiteiten

samen genieten in Voorschoten

Repair Café Voorschoten weer geopend

Zaterdag 29 oktober 2022 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Op de vorige reparatie dag werden onder andere 35 defecte elektrische apparaten aangeleverd. De vrijwilligers konden hiervan 26 apparaten herstellen. Een slagingspercentage van circa 75%: Weggooien ? Mooi niet !

Bij Repair Café kun je terecht met defecte apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezetapparaten, lichtarmaturen en tuingereedschappen, kortom alle apparaten met een snoer met stekker of werkend op batterijen. Daarnaast staan zij ook klaar voor kleding- en textielreparaties en ben je hier welkom met kapot meubilair en speelgoed. Ook voor het slijpen van scharen en messen en herstel van kleine gebreken aan jouw fiets kun je hier terecht.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen zij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage wordt op prijs gesteld. Hier kunnen de vrijwilligers weer gereedschappen en materialen van aanschaffen.

Meer weten? Check de website www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.