Wat te doen

Kijk hier voor het actuele winkelaanbod en activiteiten in Voorschoten.

Praktische informatie

Parkeren met de auto

Parkeren met de fiets

Openbaar Vervoer

Pinautomaat locaties

AED locaties

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het centrum in beeld

Activiteiten

samen genieten in Voorschoten

Repair Café

De laatste zaterdagen van de maanden augustus, september, oktober en november is het Repair Café open van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten. Enthousiaste vrijwilligers staan  dan klaar voor het herstellen van alle defecte klein huishoudelijke apparaten met een snoer en een stekker. Daarnaast ben je hier welkom voor kleding- en textielreparaties, kapot meubilair, speelgoed en kleine fietsreparaties. Ook messen en scharen kun je hier laten slijpen.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor  onderdelen wordt een kleine financiële vergoeding gevraagd. Wil je ook voor de arbeid betalen? Een vrijwillige financiële bijdrage is altijd welkom! Hier kopen zij gereedschappen en materialen van om nog meer en beter reparaties uit te voeren. Meer informatie kun je vinden op de site: www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl

Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal Voorschoten.