Wat te doen

Overnachten

Winkelen

Eten & drinken

Activiteiten

Ontdek highlights

Elke vrijdag markt 09:00 tot 16:30

Sinterklaas in Voorschoten

Kerst in Voorschoten

Praktische informatie

Parkeren met de auto

Parkeren met de fiets

Openbaar Vervoer

Openingstijden centrum

Pinautomaat locaties

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het centrum in beeld

Highlights van Voorschoten

samen genieten in Voorschoten

Overzicht highlights

Elke vrijdag markt 09:00 tot 16:30

Tijdelijke opstelling weekmarkt verlengd tot 1 april 2021.

Vanwege de 1,5 meter richtlijn is de weekmarkt op vrijdag in Voorschoten, vanaf 5 juni tijdelijk verplaatst naar het Treubplein en het Sir Winston Churchillplein. Dat zou in eerste instantie gelden tot 1 oktober, met kans op verlenging. Het college van B&W heeft, gezien de onveranderde omstandigheden, besloten dat de verplaatsing van de vrijdagmarkt verlengd wordt voor de periode van 1 oktober tot 1 april of tot een eerdere datum in deze periode. (Indien de veiligheidsvoorschriften de mogelijkheid eerder bieden de markt in zijn terug te laten keren naar de Voorstraat). 

Sinterklaas in Voorschoten

Daar we dit jaar vanwege de corona geen intocht kunnen organiseren, gaan we de Sint op een andere manier welkom heten in ons centrum. Op zaterdag 21 en zaterdag 28 november is de Sint aanwezig in de Kruispuntkerk. Daar kunnen de kinderen die zich vooraf hebben aangemeld, even bij de Sint langs en een presentje ontvangen. 

Sinterklaas in Kruispunt

Kerst in Voorschoten

De feestelijke kerstverlichting is weer opgehangen in het centrum. Tevens wordt de grote boom op de rotonde bij het gemeentehuis voorzien van 8000 LED lampjes. Daarnaast worden in het centrum 11 kerstbomen met verlichting geplaatst.