Wat te doen

Overnachten

Winkelen

Eten & drinken

Nieuws & Activiteiten

Ontdek highlights

Elke vrijdag markt 09:00 tot 16:30

Praktische informatie

Parkeren met de auto

Parkeren met de fiets

Openbaar Vervoer

Openingstijden centrum

Kadokaart

Pinautomaat locaties

AED locaties

Contact informatie

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Het centrum in beeld

Nieuwsberichten

samen genieten in Voorschoten

Kadokaart

Voorschoten Centrum Kadokaart

Gefeliciteerd, u heeft een kadokaart ontvangen van Voorschoten!

De gemeente Voorschoten biedt u een korting van €25,- aan op uw totale besteding. Hieronder kunt u nalezen op welke wijze u dit bedrag kunt verzilveren. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door de inzet van de Ondernemers Vereniging Voorschoten en Centrum Ondernemers Voorschoten. De gemeente dankt hen voor hun belangeloze ondersteuning.

Wat is de kadokaart van Voorschoten?
Gelukkig kunnen wij weer volop winkelen in het gezellige Voorschoten en hoeven onze lokale ondernemingen al enige tijd hun deuren niet meer gesloten te houden. Door de Covid-19 maatregelen hebben de ondernemers het echter wel zwaar te verduren gehad. Daarom wil de gemeente Voorschoten de getroffen plaatselijke ondernemers ondersteunen door een herhalings-bezoek te stimuleren. De ondernemers mogen zelf bepalen aan wie ze zo’n kadokaart uitreiken en welke specifieke voorwaarden ze er verder aan verbinden.

De kadokaarten worden door de ondernemers uitgedeeld aan hun klanten vanaf 15 oktober. De gemeente wenst u alvast veel winkelplezier in onze deelnemende winkels en hoopt uiteraard dat u onze lokale winkels ook de komende periode zult blijven bezoeken en steunen. #kooplokaal

Bent u in de periode tot en met 31 december 2021 niet in de gelegenheid om de kadokaart te verzilveren, verzoeken wij u een ander een plezier te doen met de bon.

Spelregels ter verzilvering:
De kadokaarten zijn in te wisselen in de periode van 15 oktober tot en met 31 december 2021. Uw bezoek dient dan ook in deze periode plaats te vinden.
Hierna verliezen de bonnen hun waarde en zijn ze niet meer in te wisselen.

De kadokaart kan alleen worden ingewisseld bij de ondernemer van uitgifte. Dit is op de achterzijde van de bon te zien.

De totale besteding dient gelijk aan of groter te zijn dan €25,-. Deze waardebon is niet inwisselbaar voor contant geld.
De kadokaart dient u mee te nemen naar de desbetreffende winkel, deze wordt ingenomen. Zonder de kadokaart zal de ondernemer u helaas geen korting kunnen bieden.

“Veel koopplezier in ons mooie Voorschoten”